SWEETZ AND TREATS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 22 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sweetz and Treats. Meer weten? Ontdek meer

21 jul 2024 om 14:19 Top service lekkere gehaktbal, hamburger was ook top, lekkere verse ingredienten, echt heerlijk aanrader, beter bestellen buitenom thuisbezorgd
7 jul 2024 om 15:49 kwaliteitsvlees het balletje gehakt en de tnt burger Jammer dat ik niet niet kan kiezen tussen saté saus of jus voor m’n balgehakt Maar al met al is dit bedrijf verdomd slecht voor m’n portemonnee En wat een schitterende bezorgster
6 jul 2024 om 21:54 Top!
16 jun 2024 om 18:11 Mayo en zout op de friet? Chococake was wat duur voor wat je krijgt
7 jun 2024 om 18:36 Het was super lekker! Vriendelijke bezorging! Zeker voor herhaling vatbaar!
7 jun 2024 om 14:31 Het was ok.
29 mei 2024 om 12:37 Zeker een lekker broodje! Wel vrij duur en vrij simpel voor wat je krijgt. Een toevoeging van de keuze voor bijvoorbeeld satesaus voor een broodje warm vlees zou een fijne toevoeging zijn
28 mei 2024 om 12:32 Ik heb in één week twee bestellingen geplaatst. Dat refereert wel naar de tevredenheid. De broodjes zijn echt met liefde gemaakt en dat is te proeven. Al met al; geef ik zowel het personeel, als de bezorging en de kwaliteit een welverdiende 10!
24 mei 2024 om 12:51 Alles was heerlijk vooral de gehaktbal
23 mei 2024 om 12:33 Een nette bezorging! Iets wat ik niet eerder gezien heb is dat ze warme producten apart doen van je brood, zodat je geen sompig broodje krijgt en het nog lekker vers blijft! Al met al top broodjes en lekker vers!! Voor herhaling vatbaar!!
23 apr 2024 om 22:18 lekkkuuuurrrrr!!
20 apr 2024 om 14:48 Voor herhaling vatbaar, ga nu weer bestellen :)!